msnathalie.blogg.se

Focus.

Publicerad 2013-03-21 20:37:41 i Allmänt,

 
Då var det helt plötsligt torsdag igen, dagarna bara flyger förbi.
Så här har min träning sett ut hittills denna veckan:
 
Måndag: Deadlift 6x20 kg
              8 Burpees
              16 jämfotahopp över skivstång
              Detta gjorde jag 5 gånger.
Onsdag: 1500m simmning (60 längder)
Torsdag: Benpress, 12 x 100kg 2set
                              15 x 120kg (!) 1 set
              Liggandes legcurl, 12 x 35kg
              Vader 12x25 kg, sittandes
              Knäböj 12x20 kg
 
 
 
So far so good. Simmningen i onsdags gick riktigt bra, har börjat att ge mig på lite mer frisim, fan vad det är jobbigt. Först simmade jag 20 längder bröstsim, vila, 20 längder bröstsim varvat med snabbare bröstsim, 20 längder till där jag körde två längder frisim varvat med 2 länder bröstsim.
 
Dagens benpass kändes också sjuktbra, jag älskar att träna ben. Får se hur pass bra jag kan gå imorgon bara. ;)
Nu blir det lite soffmys och mat.
 
 
Over and out. 
/ Nathalie.

Lediga lördag.

Publicerad 2013-03-16 19:44:33 i Allmänt,

 
First and foremost så funderar jag på att döpa om lördag till ätardag. Vem är för och vem är emot? Jag kan tänka mig att ha en omröstning om detta, mest för synsskull, för det kommer ju att bli som jag vill. ;)
 
Min ätardag började med stor frukost med Pontus, mamma, Chrille, Fanny, Andy, Danne, Anakin, Tove och Ilja hemma hos oss. Så klart med bullar, vita, goda, fluffiga bullar. ;)
Choklad och ostbågar dök också ner.
 
Efter detta så blev det en sväng till gymmet ihop med Pontus och där tränade jag ben.
100kg i benpressen, awesome!;)
 
 
 
         Sen var det dags för pannkaksätande med Jonas och det var så gott.
I LOVE PANCAKES! ;)
  Jonas också som ni kanske ser! ;)
 
 
Nu har vi precis landat i soffan efter en promenad med Kickan. Nu blir det tvtittande och godis, kanske lite mer ostbågar, vem vet. 
Jag tänker tugga tills mitt huvud landar på kudden!
 
 
Over and out. / Miss B.

Plus. Minus. Noll.

Publicerad 2013-03-11 12:42:12 i Allmänt,

 
 
Det här med viktnedgång är engentligen inte så svårt som man vill få det att framstå. Det viktiga är att man har en någerlunda uppfattning om vad som är bra mat och inte.
Tricket är sedan att du måste göra av med mer än du stoppar i dig. Äter du en kycklingfile så får du ta och träna bort värdet av två, för att gå ner. Vill du hålla din vikt så får du göra av med det du stoppar i dig, inte mer. Alltså en kyckling in, en kyckling ut. Enkelt va?
Detta känns ju lite som grundskolematte, men ändå är det så många som inte riktigt förstår detta. Det vanligaste är väl att man tränar som en idiot och sen äter alldeles för lite, typiskt tjejsyndrom om du frågar mig.
Man måste äta ordentligt och träna ordentligt, dessa två går hand i hand. Äter du för lite så kommer du inte att gå ner, din kropp kommer att hålla kvar i allt du stoppar i dig för att rädda sig själv, den kommer att bryta ner dina muskler för att klara dagen.
Det finns inga genvägar, inge quickfixes, bara hårt jobb och bra diciplin!
 
Och nu tänker vissa nog att "Det är ju lätt för dig att sitta där och vara ett wiseass nu". Och ja, det är det fan. Jag har inte sett ut som jag har gjort för att jag inte visste vad jag gjorde fel, jag pallade bara inte bry mig. Jag "lät" mig själv bli en tjockamolla. ;)
Men förr eller senare så måste man ta tag i det, om man inte trivs. Vilket jag inte gjorde, men jag kan fan inte gå och böla om det om jag inte tar tag i det själv.
Och så är det med det.
 
 
 / Nathalie.
 

Tålamod Nathalie, tålamod!

Publicerad 2013-03-05 21:54:57 i Allmänt,

 
"Satans jävla skit, det händer ju ingenting!"
Precis så känns det stundtals, man ser alla dessa bilder på instagram på folk som har förändras hur mycket som helst på typ 2 månader. Så varför känns det som om allt står stilla? Varför syns det inte?! 
Man kan bli så trött på sig själv ibland. Bit ihop, suck it up! OCH ge det mer tid!

 
 
Kan ju i detta nu medge att det inte blev något gym igår, det blev jobb i trädgården och städning av hemmet, så man var ganska aktiv ändå. Gick ca 50 minuter med Kickan på morgonen också. Sen blev det simmning också, 3x20 längder, alltså 1500m som bestämt.
 
Var på gymmet tidigare ikväll och körde ett härligt ryggpass. 
Jag måste pressa mig själv mer, jag börjar bli för bekväm i min träning, vad gäller gymmet alltså. Om jag simmar mer just nu så tror jag att jag skulle kunna drunkna.;)
 
Over and out!
 
//N
 
 
 

God Morning Monday!

Publicerad 2013-03-04 10:14:07 i Allmänt,

 
Då var måndag här igen, solen skiner, så vad gör väl det? ;)
Snart dags för en lång promenad med Pontus och vår Kicka, sen blir det gymmet vid 12. Tror att det får bli rygg idag. Sen ikväll så är det simning som gäller, 1500m.
 
Jag måste verkligen skärpa mig med att ta mig upp på morgonen, ta Kickan och gå i 45min till en timme. Men sängen är ju som skönast just på morgonen, why is that? ;)
 
 
 
 
Nä, nu får jag ta och köra igång min dag, vi hörs snart igen. :)
 
Laters Babes!
 
/ Nathalie

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela